Hei alle turglade gjester! 

Kom opp i fjellheime’n og nyt sommere’n og høsten!          PicsArt_1415722131874

Flotte oppmerkede turstier for store og små, store runder og små runder, toppturer og sykkelturer, her er det muligheter for alle!

 

Det er også laget et TOPP 11 på Golsfjellet, et vandreprogram for alle. Alle toppene har sin egen kode og en gjestebok på toppen. Hvis du ønsker å lage en konkurranse, kan du være med på minimum 6 topper og du er med i trekningen av fine premier. Må sendes inn til turistkontoret eller på sms. Så nå er det bare til å samle familien, gode venner og kollegaer og svinge seg til toppen!

Flotte sykkelturer er det også muligheter for på Golsfjellet. 6 forskjellige sykkelrunder er angitt på kartet og det er også muligheter for å kjøpe et større sykkelkart som går over Hemsedal, Valdres og Golsfjellet eller et lite sykkel- og turkart over Golsfjellet.

Kartet som vi har liggende på våre nettsider, er et gratis-kart som dere får på alle overnattingsteder, turistinformasjonen og butikker. Dette er over området på Gol og Golsfjellet om stier, veier, toppturer og fisking.

20140906_130945

Det er også mange sommeraktiviteter i Gol og i nærområdet, sånn som hesteriding, barnasbondegård, go-kart, Goldagene i juli og festivaler. Se aktivitetskaleder på Gol Turistkontor. Se link øverst i menyen. 

Det er også korte avstander til Langedrag, Bjørneparken i Flå, Panoramaveien og til Flåmsbana.