Hei alle turglade gjester! 

Kom opp i fjellheime’n og nyt sommere’n og høsten!          PicsArt_1415722131874

Flotte oppmerkede turstier for store og små, store runder og små runder, toppturer og sykkelturer, her er det muligheter for alle!

Stolpejakten er i gang og det er full fres med 80 stolper plassert på Golsfjellet og i Gol. Utrolig moro og samle poeng og se mange flott og nye spennende steder, der du helt sikkert ikke hadde gått før. Artig for liten og stor, og det engasjerer veldig. Se stolpene på gratis kartet eller last ned appen på telefonen din Stolpejakten Gol og Golsfjellet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det er også laget et TOPP 11 på Golsfjellet, et vandreprogram for alle. Alle toppene har sin egen kode og en gjestebok på toppen. Hvis du ønsker å lage en konkurranse, kan du være med på minimum 6 topper og du er med i trekningen av fine premier. Må sendes inn til turistkontoret eller på sms. Så nå er det bare til å samle familien, gode venner og kollegaer og svinge seg til toppen!

Flotte sykkelturer er det også muligheter for på Golsfjellet.  Vi leier ut 7 el-sykler i 4 forskjellige størrelser.  Ring oss for bestilling eller kom en tur innom.

Utrolig mange spennende og flott turer på fjellet, om du er trent eller ei, er det bare å sette i vei. Både barn og voksne er det flott å oppleve fjellet på 2 hjul og kjenne det blåser frisk fjelluft, gir roser i kinnene, ser kyrene vandre rundt på veien og geitene som  hopper rundt. Når det blir varm nok er det forfriskende å ta en dukkert i Tisleifjorden.

Vi selger også boka til Birgit Haugen Mjølkeruta med avstikkere. 15 flotte turer beskrevet med bilder, tekst, diagram og flotte kart. En unik bok!

 

 

 

Kartet som vi har liggende på våre nettsider, er et gratis-kart som dere får på alle overnattingsteder, turistinformasjonen og butikker. Dette er over området på Gol og Golsfjellet om stier, veier, toppturer og fisking.

 


Det er også mange sommeraktiviteter i Gol og i Hallingdal, sånn som hesteridning, barnas bondegård, go-kart, Goldagene i juli og festivaler. Se aktivitets kalender på Gol Turistkontor. 

www.golsfjellet.com og www.golinfo.no

Det er også korte avstander til Langedrag, Bjørneparken i Flå, Klatreparken på Ål, Hemsedal og Geilo, Panoramaveien og til Flåmsbana.

Rjukandefossen i Hemsedal er også verdt et besøk og der er det også bademuligheter.