«TILBAKE TIL KAMBEN»

Komponist og pianist:

Henrik Høj Madsen

Teknik og lyd:

Eirik Moland

 

Vi har vært så heldige at vår god venn og kjære gjest på Kamben gjennom mange år, har laget en melodi til oss, som vi er veldig glad for.

Henrik forteller her hvordan han kom på denne melodien:
«Melodien «Tilbake til Kamben» kom til verden mens jeg satt på Oslo Togstasjon og ventet på toget til Gol. Plutselig begynte en melodi og spille i mitt øre og jeg plystret melodien inn på min mobiltelefon og fant så ut senere at melodien var som skapt til Kamben.»

«Titelen på melodien kom når jeg satt og spilte på flygelet på Kamben og en gjest hørte den og fant på tittelen, som jeg syntes var perfekt.»

«I mine ører forteller melodien om livet på selve hotellet, med Martins energiske bevegelser og Elins deilige latter og deres vennlige vesen, men også om å stå på langrenn i disse unike omgivelser.»

Henrik forteller også:
«At Kamben har en helt spesielt sted i familiens og mitt hjerte. Det er veldig vanskelig å beskrive hvordan det føles å være gjest hos dere. Hver gang jeg skal reise hjem, tenker jeg allerede på neste tur og gleder meg hele året til å komme tilbake til dere og Kamben!»

Vi er veldig takknemlig og stolt over at Henrik har laget denne unike og spesielle melodien, bare til oss.

Henrik har vært gjest på hotellet siden julen 1993, og har feriert her mange ganger med sine foreldre, tanter,kusiner og sine barn.
Henrik kommer fra den nordligste delen af Jylland, Vensyssel, tett ved Løken i Danmark.

Tusen takk, Henrik»

Med vennlig hilsen
Martin og Elin