Kjærlighet og ydmykhet
Maten vår lages med kjærlighet, fordi du fortjener det!

Vi servere en 4 retters middag med lokale råvarer . Vi får kalv fra Bjørnebråten, gris fra Øynebråten, Kje fra Vestfold Kje på Re, elg fra Hallingdal, plukker sopp selv i skogen, rabarbra fra hagen og granskudd som vi lager granskudd is, baker inn i rundstykkene eller som vi sylter. Vi speker også en del kjøtt selv og marinerer fisk.

Spisesal
Vår spisesal kan dekkes i hestesko, runde bord, lang bord, små bord eller en stor E. Vi kan romme ca 90 personer.

Vi tilbyr deg et variert utvalg på festmenyen vår, både av forretter, hovedretter, dessert og nattmat. Og har dere egne ønsker og favoritter, er det bare å komme med forslag, så ordner kokken det.

Lavvo-suppe
Vi serverer deg like gjerne ute i vår lavvo, og da gjerne «Lavvo-suppe», – en kjøttsuppe kokt på kraftbein av elg og rein. Servert rundt et gnistrende bål, ispedd saftige skrøner fra en ekte Hallingdøl, er dette en smaksopplevelse du vil huske lenge.

Fristelser
Våre lekre bord med mat og matoppdekning frister ett hvert øye!