FORRETTER:
- Vestlandslefse fylt med snøfrisk og røket laks. Kr. 105,-
- Kamskjell sautert på avokado- og chiliragu i kremsaus. Kr. 155,-
- Fylt sjampinjong med ostesufflé på bladsalat. Kr. 95,-
- Ferskvannskrepstartar med soltørkede tomater og ristet kapers. Kr. 120,-
- Fransk løksuppe. Kr. 95,-
- Spekeskinke og fenalår ”sternitzel” med melon terninger. Kr. 140,-
- Akevittmarinert fjell ørret servert med fennikel og pære salat. Kr. 125,-
- Porchert kyllingbryst på bladsalat med honning dressing. Kr. 120,-
- Kremet gulrot suppe. Kr. 95,-
HOVEDRETTER:
- Medaljong av reinsdyr flatbiff, viltsaus med einerbær servert med rødvin posjert pære, rosenkål sautert med tyttebær.
Kr. 295,-
- Medaljong av okse indrefilet med pepper saus brokkoli mimosa på gulrot Julienne.
Kr. 285,-
- Hel stekt lam ytrefilet, timiansaus, asparges, bønner og fennikel fondue.
Kr. 275,-
- Svineytre filet fylt med mango og aprikos, kremet sjalottløk saus, squash- og aubergin-ratatoiulle.
Kr. 265,-
- Hel stekt kalvebiff, rødvinsaus, wok-grønnsaker og sjampingion .
Kr. 275,-
- Torsk sadel stekt med spekeskinke og persillesaus og blomkål-mouslin.
Kr. 255,-
- Smørstekt ørret filet med solsikkefrø og kapers på agurk og cherrytomat à la crème.
Kr. 255,-
- Valg av poteter: Hel stekte rosswald poteter, fløtegratinerte poteter, kokte poteter, røsti og bakte potetbåter.
- Andre gang servering av hovedrett koster kr. 50,- pr. person. Servert på fat.
DESSERTER:
- Kokosnøtt parfait med karamellisert ananas spyd på fruktsaus. Kr. 110,-
- Hvit og mørk sjokolade mousse. Kr. 110,-
- Marokkansk appelsinsalat med mango sorbé. Kr. 80,-
- Dronning Maud Fromasj Kr. 100,-
- Pannekake med varme bær og vanilje is Kr. 95,-
- Hjemmelaget solbær parfait. Kr. 100,-
- Banan luxullus (sukkerbunn, tyttebær, banan og kremfløte). Kr. 95,-
- Hjemmelaget karamellpudding Kr. 95,-
- Sesongens bær i krumkake og /eller is. Kr. pris etter sesong
- Kaffe er inkl. i dessert prisen.
- Dere må gjerne ta med egne kaker til selskaper / bryllup som serveres senere på kvelden.
- Oppsett av kaker og kaffe koster kr. 25,- per person.
NATTMAT:
- Gulasj suppe Kr. 105,-
- Pølse med lompe eller brød pr. pølse Kr. 40,-
- Spekemat med flatbrød og rømme Kr. 140,-
- Betasuppe Kr. 95,-
- Småmat ( Tradisjon fra Hallingdal). Kr. 140,-