FORRETTER:

  1. Vestlandslefse fylt med snøfrisk og røket laks. Kr. 105,-
  1. Kamskjell sautert på avokado- og chiliragu i kremsaus. Kr. 155,-
  1. Fylt sjampinjong med ostesufflé på bladsalat. Kr. 95,-
  1. Ferskvannskrepstartar med soltørkede tomater og ristet kapers. Kr. 120,-
  1. Fransk løksuppe. Kr. 95,-
  1. Spekeskinke og fenalår ”sternitzel” med melon terninger. Kr. 140,-
  1. Akevittmarinert fjell ørret servert med fennikel og pære salat. Kr. 125,-
  1. Porchert kyllingbryst på bladsalat med honning dressing. Kr. 120,-
  1. Kremet gulrot suppe. Kr.  95,-

 

HOVEDRETTER:

  1. Medaljong av reinsdyr flatbiff, viltsaus med einerbær servert med rødvin posjert pære, rosenkål sautert med tyttebær.
    Kr. 295,-
  1. Medaljong av okse indrefilet med pepper saus brokkoli mimosa på gulrot Julienne.
    Kr. 285,-
  1. Hel stekt lam ytrefilet, timiansaus, asparges, bønner og fennikel fondue.
    Kr. 275,-
  1. Svineytre filet fylt med mango og aprikos, kremet sjalottløk saus, squash- og aubergin-ratatoiulle.
    Kr. 265,-
  1. Hel stekt kalvebiff, rødvinsaus, wok-grønnsaker og sjampingion .
    Kr. 275,-
  1. Torsk sadel stekt med spekeskinke og persillesaus og blomkål-mouslin.
    Kr. 255,-
  1. Smørstekt ørret filet med solsikkefrø og kapers på agurk og cherrytomat à la crème.
    Kr. 255,-
  • Valg av poteter: Hel stekte rosswald poteter, fløtegratinerte poteter, kokte poteter, røsti og bakte potetbåter.
  • Andre gang servering av hovedrett koster kr. 50,- pr. person. Servert på fat.

 

DESSERTER:

  1. Kokosnøtt parfait med karamellisert ananas spyd på fruktsaus. Kr. 110,-
  1. Hvit og mørk sjokolade mousse. Kr. 110,-
  1. Marokkansk appelsinsalat med mango sorbé. Kr. 80,-
  1. Dronning Maud Fromasj Kr. 100,-
  1. Pannekake med varme bær og vanilje is Kr. 95,-
  1. Hjemmelaget solbær parfait. Kr. 100,-
  1. Banan luxullus (sukkerbunn, tyttebær, banan og kremfløte). Kr. 95,-
  1. Hjemmelaget karamellpudding Kr.  95,-
  1. Sesongens bær i krumkake og /eller is. Kr. pris etter sesong
  • Kaffe er inkl. i dessert prisen.
  • Dere må gjerne ta med egne kaker til selskaper / bryllup som serveres senere på kvelden.
  • Oppsett av kaker og kaffe koster kr. 25,- per person.

 

NATTMAT:

  1. Gulasj suppe Kr. 105,-
  1. Pølse med lompe eller brød pr. pølse Kr.   40,-
  1. Spekemat med flatbrød og rømme Kr. 140,-
  1. Betasuppe Kr. 95,-
  1. Småmat ( Tradisjon fra Hallingdal). Kr. 140,-